Διαδικασία αλλαγής προϊόντων

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με ένα προϊόν, έχετε 14 συνολικά ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για να ζητήσετε - μέσω τηλεφώνου στο (+30) 210 2753107, E-mail ή Facebook - ανταλλαγή σε μέγεθος ή μοντέλο, με δωρεάν τα έξοδα της νέας αποστολής.*  Στην επικοινωνία μας , θα κανονίσουμε μία παράδοση με courier στο χώρο σας, όπου τα είδη θ΄ανταλλαγούν με τη μία.

*Σε περιόδους εκπτώσεων (χειμερινές, θερινές, Black Friday) τα έξοδα της νέας αποστολής της αλλαγής δεν θα είναι δωρεάν.

 

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο εντός 14 συνολικά ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχει φορεθεί και να μην έχει πλυθεί, δηλαδή θα πρέπει να βρίσκεται όπως στην αρχική του κατάσταση. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, εκτός και αν έχει γίνει λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας ή υπάρχει άλλη συμφωνία κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Αποστέλλετε το δέμα στην επιχείρησή μας, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, με δικά σας έξοδα. Μετά την παραλαβή του και τον έλεγχό μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διευθετήσουμε το ζήτημά σας.
Θα πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής που επιβαρυνθήκατε κατά την αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου στο (+30) 210 2753107, E-mail ή Facebook.
Τηλέφωνο

210 2753107

Διεύθυνση
Κ.Βάρναλη 32 & Μεσολογγίου 1, 14231 Νέα Ιωνία Αττικη
Email
info@mitsi-lingerie.gr

Επικοινωνία

  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση cookies, για την καλύτερη εμπειρία χρήσης
Ok